Bestel in 6 stappen je geboortekaartje

 1. Bestel een proefkaart!


Ben je enthousiast over onze geboortekaartjes of over onze trouwkaarten? Dan is het handig om een proefkaart bij ons te bestellen. Op deze manier kun je kennis maken met de kwaliteit van ons drukwerk en het mooie papier. Even voelen is toch anders dan een kaart op beeldscherm beoordelen.

Zit jouw favoriete kaartje er niet bij? Geen probleem. Bestel dan een vergelijkbaar kaartje met die je voor ogen hebt samen met een kleurstaal in de gewenste kleur. Zo krijg je toch een goed beeld van het geheel.

Bekijk hier onze proefpakketjes!

2. Vraag online een vrijblijvende offerte + digitale proef aan


Zit er een kaartje tussen helemaal naar jouw wens! Mooi!
Een kaartje dat helemaal “perfect” is, is soms lastig te vinden. Wil je graag weten hoe jouw favoriete kaartje eruit ziet met jullie namen, teksten en gewenste kleuren en afwerking? Dat kan nu gratis en vrijblijvend! Ga naar het kaartje van je keuze en vul stap voor stap ons formulier in.
Op basis van je doorgegeven wensen zullen wij de offerte en het ontwerp voor jullie gaan maken. De digitale proef kun je binnen 4 werkdagen in je mail verwachten.
Willen jullie na ontvangst van de digitale proef meer wijzigen in het ontwerp, dan is dit mogelijk na akkoord op de offerte en betaling van onze factuur.

Wanneer je (in het geval van een geboortekaartje) nog niet weet of het een jongen of een meisje wordt kunnen wij twee digitale proefontwerpen maken op basis van het gekozen kaartje. Voeg dan beide kaartjes toe aan de winkelwagen.

Bekijk hier onze collectie geboortekaarten!

3. Offerte en factuur


Willen jullie aan de hand van de digitale proef nog wat dingetjes wijzigen aan het ontwerp? Dat kan uiteraard!

Wij vragen jullie dan eerst de bestelling bij ons te plaatsen. Dit doe je door de offerte akkoord te geven. Hierna sturen wij je de factuur toe en kun je het factuurbedrag voldoen.

Na ontvangst van de betaling gaan wij jullie gewenste wijzigingen doorvoeren in het ontwerp en staat hierna alles gereed. In de prijs zijn 3 correctierondes inbegrepen. Een aanvullende correctieronde kost € 15.

de-kaartjeswinkel-offerte-factuur
kindje-geboren

4. Is jullie kindje geboren? Van harte gefeliciteerd!


Is jullie kindje geboren en wil je de kaarten bestellen? Stuur ons dan een email naar info@dekaartjeswinkel.nl met de laatste geboortegegevens. Wij passen de gegevens dezelfde werkdag zo snel mogelijk (binnen enkele uren) voor jullie aan en sturen een digitale proef van het definitieve kaartje per mail naar jullie toe om er helemaal zeker van te zijn de gegevens juist zijn.

5. Definitief ontwerp en akkoord per mail.


Kijk & lees alles goed door. Staat alles correct en op de juiste plek? Dan ontvangen wij  graag jullie akkoord. Op dit punt nemen jullie de verantwoordelijkheid voor de correctheid van de gegevens op de kaart.

bestellen-van-je-geboortekaartjes
letterpress-geboortekaartje-sarah-ooievaar-geel

6. Controleer een definitief, laatste ontwerp zorgvuldig.Tip: laat ook iemand anders naar het kaartje kijken met een frisse blik.

Ben je benieuwd naar de levertijd van je kaartje? Kijk dan op onze pagina ‘Levertijd en verzending’. 

BELANGRIJK: Controleer een definitief, laatste ontwerp zorgvuldig, op dit punt neem jij de verantwoordelijkheid voor de correctheid van de gegevens op de kaart. Blijkt dat er een fout staat in het ontwerp (onafhankelijk hoe het is ontstaan, door ons of door jezelf) en het drukwerk moet opnieuw gedrukt worden zijn wij genoodzaakt kosten door te berekenen, dit is minimaal 50% van het totaalbedrag. De hoogte hiervan hangt af van de bewerkelijkheid van de kaart.

Bekijk de levertijd en verzending per druktechniek

Ontvangst en controle van je bestelling


We horen graag nog even of jullie de kaarten en enveloppen in goede orde ontvangen hebben. Mocht dit onverhoopt niet het geval zijn, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op zodat we samen tot een oplossing kunnen komen. Belangrijk is wel de kaarten NIET te verzenden! Als de kaarten al verzonden zijn kunnen we helaas geen klachten meer in behandeling nemen.

Heb je n.a.v. bovenstaande nog vragen? Neem gewoon even contact met ons op! 

De Kaartjeswinkel behoudt zich het recht de gerealiseerde ontwerpen op te nemen in haar online en offline portfolio. Het delen van nieuwe kaarten (al dan niet gebaseerd op een ontwerp uit onze vaste collectie of een ontwerp op maat) op onze site en social media is een belangrijk onderdeel van onze marketing en bestaansrecht. Op deze manier werven wij nieuwe klanten en zo heb je ons waarschijnlijk zelf ook gevonden. Uiteraard anonimiseren wij de ontwerpen (alleen de voornaam blijft op het ontwerp staan) en voldoen wij op deze wijze aan de AVG.

print-geboortekaartje-teun-koperfolie-preeg-hartjes-teckel